Чоловіка, який тривалий час переховувався від органів слідства – затримано!

2
Фото: hm.npu.gov

Працівники кримінальної поліції Хмельницького відділу спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань затримали підозрюваного у вчиненні крадіжки та грабежу, який  з метою уникнення відповідальності переховувався від органів слідства.

Як інформує прес-служба поліцейських, 32-річний хмельничанин раніше уже не один раз відбував покарання за ґратами за вчинення злочинів. Цього разу стосовного нього було відкрите кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України — за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 186 (грабіж). Санкція обох статей передбачає доволі сувору відповідальність — позбавлення волі на максимальний строк до шести років.

Правоохоронці, оперативним шляхом встановивши місця можливого  перебування розшукуваного, таки вийшли на його слід і затримали. Чоловік саме викликав таксі і збирався кудись їхати. Найближчим часом він тепер зможе пересуватися лише у супроводі поліцейських.

 Нагадаємо, що хмельницькі оперативники затримали п’ятьох «телефонних» шахраїв. Працівники кримінальної поліції Хмельниччини затримали п’ятьох мешканців Сумської області. Їх підозрюють у вчиненні шахрайcтв, пов‘язаних з обманом по телефону. Троє чоловіків та дві дівчини віком 20-25 років їздили по Україні та за шахрайською схемою «ваш син у поліції» виманювали у людей похилого віку кошти. 92-річна хмельничанка віддала шахраям 15 000 гривень. Як розповідає потерпіла, до неї на стаціонарний телефон зателефонував незнайомець та, представившись її сином, сказав, що потрапив у ДТП і йому терміново потрібні гроші. Потім прийшов чоловік, який представився товаришем сина, і забрав гроші. Інший 81-річний мешканець обласного центру, почувши у слухавку, що син потрапив до відділу поліції і йому загрожує кримінальна відповідальність, віддав зловмисникам 10 000 гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне