Чотирьох хмельничан судитимуть за спробу підкупу працівників поліції

Фото: суд
Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду скеровано обвинувальні акти стосовно чотирьох жителів міста Хмельницького за фактами надання неправомірної вигоди працівникам поліції.
 
Так, у травні цього року хмельничанка пропонувала 1000 доларів США слідчому, щоб той «закрив очі» на вчинену нею крадіжку.
 
У червні 34-річний чоловік запропонував 5 тис грн інспекторам управління патрульної поліції, намагаючись уникнути адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.
 
Цього ж місяця підкупити правоохоронців намагався 46-річний місцевий житель, задля уникнення кримінальної відповідальності за незаконне виготовлення алкоголю.
 
Ще один хмельничанин пропонував одному із начальників поліції обласного центру 2000 тис грн, щоб уникнути в майбутньому адміністративної відповідальності за торгівлю з рук у невстановлених місцях. Однак, замість «бажаного результату» недобросовісного торговця судитимуть за вчинення кримінального правопорушення.
 
Обвинуваченим загрожує покарання у виді штрафу від 17000 до 68000 тис грн або обмеження чи позбавлення волі на строк від 2 до 4 років.
 
Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне