Депутата Хмельницької облради судитиме колегія, в яку входить голова Вищого антикорупційного суду

Фото: Апеляційний суд Хмельницької області

Вищий антикорупційний суд призначив на 21 жовтня відкрите підготовче засідання у справі депутата Хмельницької обласної ради від фракції “За конкретні справи” Миколи Харкавого. Інформує НГП.

Про це свідчить ухвала суду від 9 жовтня.

Для розгляду цього кримінального провадження сформована “трійка” суддів на чолі з головуючою Тетяною Гавриленко та суддями-учасниками Катериною Сікорою і Оленою Танасевич. Остання є головою Вищого антикорупційного суду.

Як відомо, 17 вересня колегія Хмельницького міськрайонного суду винесла ухвалу про передачу до Вищого антикорупційного суду кримінального провадження за обвинуваченням депутата Миколи Харкавого за ч.2 ст.15 ч.4 ст.190, ч.4 ст.27 ч.2 ст.15 ч.4 ст. 369 КК України.

Нагадаємо, що детективи НАБУ 13 травня 2017 року зареєстрували кримінальне провадження за фактом отримання неправомірної вигоди депутатом Хмельницької обласної ради-заступником голови однієї з постійно діючих комісій. За версією слідства, депутат облради «за винагороду» в розмірі 50 тис. дол. обіцяв сприяти поновленню контракту з директором комунального закладу освіти та фінансуванню капітальних видатків зазначеного закладу в розмірі понад 20 млн грн, зокрема задля будівництва спортивної зали.

Нагадаємо, що львівське сміття серед ночі стає Хмельницьким. На Хмельниччині знайшли несанкціоновану купу сміття. В ній виявили квитанції, використані білети та цінники із написами «м.Львів». Величезна купа відходів з’явилася в Старій Синяві на вулиці Грушевського.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне