Деражнянський район: рятувальники ліквідували пожежу сінника

Фото:

5 червня о 17:56 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу сінника в одному з домогосподарств села Загінці. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

До місця події негайно було направлено чергове відділення рятувальників 11 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу полум’ям було охоплено 150 кв. м будівлі. Завдяки вмілим та злагодженим діям особового складу пожежно-рятувального підрозділу пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття вогнеборців. Пожежу було локалізовано о 18:21 та остаточно ліквідовано о 18:34.

Ймовірно, причиною загоряння стала необережність під час куріння.

Потерпілих на пожежі виявлено не було.

Нагадаємо, що нетішинські вогнеборці звільнили з вогняного полону двох жінок та 5-річну дитину. 5 травня о 12:20 до Служби порятунку «101» від мешканців 9-поверхового житлового будинку, що на вул. Михайлова в м.Нетішин надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в одній із квартир на 5-му поверсі. Загалом до ліквідації пожежі залучалось 9 рятувальників на 2 автоцистернах та автодрабині. Причина пожежі наразі з’ясовується.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне