Держенергонагляд: в областях здійснено моніторинги теплових господарств

Фото: http://www.gorodok-vlada.gov.ua/

Держенергонагляд продовжує активну роботу щодо оцінки готовності теплових господарств суб’єктів відносин у сфері теплопостачання до роботи в опалювальний період 2020-2021 років (далі – ОП).

Так, представником Управління Держенергонагляду у Хмельницькій області взято участь у роботі комісії з перевірки готовності КП «Віньковецьке районне підприємство теплових мереж» до роботи в ОП.

Підприємство має на своєму балансі 2 джерела теплової енергії, що працюють на твердому паливі, та надає послуги з теплопостачання споживачам теплової енергії в смт Віньківці Хмельницької області. В цілому підприємством виконано увесь комплекс робіт з підготовки до роботи в ОП. За результатами роботи комісії, тепловому господарству видано відповідний Акт.

Також представником Управління взято участь у роботі комісій з перевірки стану готовності Красилівського та Шепетівського підприємств теплових мереж до роботи в ОП. Підприємства мають на своєму балансі 11 та 17 джерел теплової енергії відповідно, і надають послуги з теплопостачання споживачам теплової енергії у містах Красилів та Шепетівка. Всі джерела теплової енергії Шепетівського підприємства теплових мереж та частково Красилівського підприємства теплових мереж використовують у якості палива природний газ.

Підприємства виконали комплекс робіт з підготовки до ОП, в результаті їм було видано Акти готовності. Однак, до Актів внесено виявлені під час роботи комісій зауваження. Зокрема, щодо незабезпечення укладання на наступний опалювальний період договорів на постачання палива – природного газу (відповідно до пункту 3 розділу V Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду).

Керівникам підприємств наголошено, що у разі неусунення зауважень у встановлені терміни, Акти готовності буде анульовано.

Нагадаємо, що норми чинних Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду вимагають залучення представників Держенергонагляду до участі у комісіях підприємств, установ та організацій з перевірки готовності теплових господарств до роботи в опалювальний період та обов’язкового підписання ними Акту готовності до роботи в опалювальний період.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне