Для старшокласників НВК №2 новий навчальний рік розпочався із «Уроку успіху»

37
Фото: khm.gov.ua

Для одинадцятикласників навчально-виховного комплексу №2 провели «Урок успіху». Перший урок нового навчального 2019-2020 року розпочався для цих учнів у сесійній залі Хмельницької міської ради. Майбутні випускники мали унікальну можливість поспілкуватися із успішними людьми.

«Ви зараз обраєте свою дорогу і кожна людина повинна хотіти бути успішною, але немає єдиного рецепту як стати успішним – у кожного свій шлях. Ви можете дізнатися історії становлення успішних людей, але це був їх досвід, а свою життєву дорогу і шлях до успіху ви маєте пройти самостійно. Дуже важливо йти чесно, гідно і достойно. Успіх – це коли ти отримуєш задоволення моральне і матеріальне. Не важливо чим ти займаєшся – головне отримувати задоволення. А успіх це коли ти отримуєш не лише моральне задоволення, але й матеріальне. Людина повинна мати достойний заробіток. Ви маєте ставити перед собою максимальні завдання і працювати над їх досягненням. Головний ресурс світу зараз це знання, а не гроші, нафта, газ чи земля, адже саме знання дозволяють людству створювати нові технології, а щоб мати знання потрібно вчитися. Бажаю вам бути сильними, прогресивними та успішними!», – розповів міський голова Олександр Симчишин.

Своєю історією успіху із школярами поділилися секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак, наймолодший депутат Анастасія Ярова, підприємці Олег Плахотнюк, Олександр Вербіцький, Владислав Демецький. Усі вони сьогодні успішні та знані у своїх сферах діяльності люди. Спікери розповіли, як починали з нуля, поділилися власним досвідом, переконували не боятися помилятися та впевнено йти до своєї мети і звичайно багато-багато працювати.

Старшокласники не лише отримали новий досвід, але й мали можливість поставити запитання цікавим спікерам.

На завершення зустрічі учні отримали сувеніри на згадку про цікавий урок та спільне фото із учасниками зустрічі.

Інформує прес-служба міської ради Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне