Для зручності мешканців мікрорайону Лезневе запрацював новий автобусний маршрут

1
Фото: khm.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

На численні звернення громадян розпочав роботу автобусний маршрут №20. Він сполучає мікрорайон Лезневе із Південно-Західним (завод «Катіон»). Маршрут пролягає через центральні вулиці Хмельницького – проспект Миру, вулиці Бандери, Кам’янецьку, Львівське шосе. Роботу двох автобусних одиниць забезпечує комунальне підприємство «Електротранс». Саме комунальному підприємству міський голова Олександр Симчишин дав доручення забезпечити транспортне сполучення мікрорайону в цій частині міста.

Відкриття транспортного маршруту №20 стало можливим завдяки тому, що в 2017-2018 роках було відремонтовано вулицю Молдавську (дорога до ряду садівничих товариств Лезневе-1, 2, 4, 5).

На сьогодні транспортні потреби лезнівчан забезпечують два автобуси середньої місткості. Вони працюють не лише у робочі дні тижня, але й на вихідні, щоб мешканці мікрорайону могли в будь-який час дістатися до різних частин Хмельницького.

Мешканці Лезневе схвально відгукуються про роботу автобусного маршруту №20 та вдячні, що міська влада зреагувала на звернення та вирішила проблему з транспортним сполученням цього мікрорайону Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне