Дмитро Габінет: Земельній реформі бути

106
Фото: adm-km.gov.ua

В ході робочої поїздки до Старокостянтинівського району голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет провів зустріч із мешканцями Сахновецької сільської ради.

Дмитро Анатолійович поспілкувався із сільськими жителями про впровадження в країні ринку землі. Детально зупинився на процесах та етапах децентралізації, вислухав позицію селян та їх бачення щодо цих питань.

“Земельній реформі бути, – зазначив голова під час спілкування. – Такі зміни не повинні вас лякати. Земля буде у вашій власності. І ви зможете нею розпоряджатися, як іншим своїм майном”.

Також мешканці громади звернулись до очільника області та висловили занепокоєння щодо закриття терапевтичного відділення в Самчиківській дільничій лікарні. З цього приводу Дмитро Анатолійович роз’яснив, що в центрі їхнього села вже розпочалося будівництво нової амбулаторії. Де люди зможуть отримувати медичні послуги. На ці цілі вже виділено 8 мільйонів гривень.

Окрім того, на зустрічі обговорили питання щодо узаконення сільського пасовища та щодо сплати податків Старокостянтинівським спеціалізованим кар’єром до бюджету Сахновецької сільської ради.

Дмитро Габінет зазначив, що вивчить порушені питання та сприятиме їх вирішенню в межах чинного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне