До 10 років позбавлення волі “світить” мешканцю Волочиського району, який до смерті побив матір

Фото: суд
Городоцькою місцевою прокуратурою до суду спрямовано обвинувальний акт за фактом спричинення мешканцем Волочиського району смертельних тілесних ушкоджень рідній матері.
 
Досудовим розслідуванням, проведеним за процесуального керівництва місцевої прокуратури Волочиським відділенням Городоцького відділу ГУНП в області, встановлено, що 46-річний чоловік проживав спільно зі своєю матір’ю у селі Іванівці.
 
Увечері, 27 вересня цього року, нетверезий син влаштував вдома сварку, під час якої накинувся на рідну з кулаками. Агресивно налаштований кривдник бив стареньку і у голову, і у інші частини тіла.
 
Понівечена жінка за медичною допомогою не звернулась та від отриманих травм померла у власному будинку через півтори доби.
 
Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Юрій Туз, за результатами досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального  кодексу України.
 
Кримінальне провадження відносно обвинуваченого, який утримується під вартою, розглядається Волочиським районним судом.
 
Довідково: санкція ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне