До 6 років ув’язнення засуджено наркоторговця з Славути

Фото: ГУ Поліції в Хмельницькій області

Нетішинський міський суд визнав 29-річного славутчанина винним за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту наркотичних засобів, вчинене повторно) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі з конфіскацією всього майна, окрім житла. 

Нагадаємо, подія сталась на початку квітня минулого року. Про дещо неадекватного водія «Лексуса» до поліції повідомили небайдужі мешканці Нетішина. Правоохоронці невідкладно виїхали на місце. Як виявилось, чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння. Більше того, у нього вилучили 26 згортків з канабісом, призначених для збуту, а також пристрої для вживання наркотиків.

На порушника склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП та відкрили кримінальне провадження.

На період розслідування суд взяв його під варту з можливістю внесення застави, чим він скористався.

Нещодавно Нетішинський міський суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у придбанні, перевезенні та зберіганні наркотиків з метою збуту. Його засудили до 6 років ув’язнення. Це рішення ще може бути оскаржене в апеляції.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне