До 8 з половиною років позбавлення волі засудили двох чоловіків, які до смерті побили односельця

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Шепетівський міськрайонний суд виніс вирок двом жителям села Довжки Славутського району, які підозрювались у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 44-річному односельчанину, що призвели до смерті потерпілого. 

Нагадаємо, тіло чоловіка 29 січня цього року в меліоративній водоймі помітила мешканка села Довжки та викликала поліцію. В результаті судово-медичної експертизи фахівці встановили, що чоловік помер від травматичного шоку, викликаного численними переломами.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та розпочали розслідування.

У ході розслідування поліцейські встановили, що до смерті потерпілого причетні двоє селян, які напередодні вживали разом з ним алкоголь. Вони побили чоловіка в процесі розпиття спиртного і залишили його на місці побиття. Допивши горілку, виявили, що останній помер. Тому, намагаючись приховати сліди злочину, підозрювані відволокли тіло за село і скинули в меліоративний рів.

Нещодавно Шепетівський міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіків винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначив їм покарання у вигляді 8 з половиною років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне