До 9 років позбавлення волі засуджено хмельничанина, який ошукав дніпрянина на 1,5 млн грн

Фото: Ілюстративне / https://www.msn.com/
Працівниками Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину місцевого жителя у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах.
 
У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчими відділення Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області досудового розслідування встановлено, що у січні минулого року 28-річний чоловік домовився із мешканцем м. Дніпро про оптовий продаж тютюнових виробів для електронного нагрівання, якими насправді ніколи не володів.
 
«Підприємливий» хмельничанин пообіцяв продати товар на суму 1 млн 540 тис грн.
 
Впевнений у надійності свого «ділового» партнера, перебуваючи у м. Хмельницькому, чоловік передав ці кошти у руки шахрая та сподівався відразу отримати товар.
 
Однак, посилаючись на необхідність перерахунку отриманої суми коштів, зловмисник запропонував поїхати з ним в офіс, де можна буде це зробити.
 
Доки потерпілий очікував на зловмисника біля будівлі, в котрій нібито здійснювався перерахунок коштів, той разом з грошима утік з місця злочину через інший вихід.
 
Завдяки злагодженій роботі правоохоронців особу зловмисника було встановлено за декілька днів.
 
Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах та повторно) КК України.
 
Вироком Хмельницького міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 9 років із конфіскацією всього належного йому на праві власності майна, окрім житла.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне