До Хмельницького СІЗО намагалися передати алкоголь та сухі дріжджі

1
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

22 січня 2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спроби потрапляння на територію ряду заборонених предметів.

Зокрема о 16:50 під час догляду вмісту посилки, що адресувалась громадянкою Л. з міста Стрий на ім’я ув’язненого Л. працівниками установи виявлено та вилучено речовину із різким запахом алкоголю.  Як повідомляє прес-служба установи, речовина зберігалась в прихованому вигляді в упаковці із соком.

3

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Також о 17:10 під час догляду співробітниками іншої посилки, було виявлено та вилучено речовину з різким запахом алкоголю. Вона зберігалась в прихованому вигляді в пляшці з-під «Cocacola»

2

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Того ж таки дня о 17:20 під час догляду вмісту передачі, що передавалась громадянкою Б. з міста Хмельницький на ім’я засудженого  Г. працівниками СІЗО виявлено та вилучено сухі дріжджі. Їхня вага становила близько 150 грам. Дріжджі знаходились в прихованому вигляді в поліетиленовому пакеті в перемішку із вівсяними пластівцями.

За фактами протиправних дій громадян, співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів. Відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Нагадаємо, що у Хмельницькому викрито групу наркодилерів, якій сприяли колишні поліцейські. Колишні поліцейські, яких викрили на хабарництві, особисто сприяли зловмисникам: давали консультації, як конспірувати злочинну діяльність, уникати відповідальності, а головне – як виготовити прекурсор для виробництва амфетаміну.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне