До Хмельницького СІЗО намагалися передати мобільний телефон та сухі дріжджі

1
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

В державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів.

Під час догляду співробітниками установи вмісту посилки, що надійшла від громадянки Д. з міста Старокостянтинів на ім’я ув’язненого Д. було виявлено та вилучено мобільний телефон марки «Samsung DUOS». А також сухі дріжджі, які знаходилися в прихованому вигляді пакунку із цукром. Про це інформує прес-служба установи.

2

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення. Яке передбачене ст. 188 КУпАП ( незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань). Відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Нагадаємо, що до Хмельницького СІЗО намагалися передати алкоголь в пляшці з-під олії. 30.01.2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено потрапляння до охоронюваної зони забороненого предмету. Близько 16:00, під час догляду працівниками установи вмісту посилки, було виявлено та вилучено 0,5 літрів, рідини із різким запахом алкоголю, яка знаходилась в даній посилці в пляшці з-під олії. Посилка надійшла  від громадянки О. із міста Ізяслав на ім’я ув’язненого О. Чоловік утримується в установі за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ст.185 ч.2 КК України. Це крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб. За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне