До Хмельницького СІЗО намагалися перекинути алкоголь, гроші та мобільні телефони

голов
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

 Двічі попереджено потрапляння до «Хмельницького слідчого ізолятора» ряду заборонених предметів та речовин

Під час патрулювання працівниками слідчого ізолятору прилеглої території  було виявлено невідому особу. Вона намагалася здійснити перекид через огорожу установи заборонених речовини і предметів – інформує прес-служба установи.

Правопорушника затримати не вдалось. Проте на місці події співробітниками слідчого ізолятору виявлено грошові кошти в сумі 1700 гривень купюрами по 200, 100, 50 гривень. Також було знайдено один поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору та сім згортків із речовиною рослинного походження. Ще працівники виявили  пару навушників, три мобільні телефони, три павербанки та п’ять колод гральних карт.

3

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

По даному факту повідомлено працівників поліції. Невідому речовину рослинного походження та невідому речовину білого кольору вилучено для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

Спроба перекиду заборонених предметів на територію Хмельницького СІЗО

Тієї ж доби співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» при патрулюванні прилеглої території вдалось затримати громадянина Б., який здійснював спробу перекиду заборонених предметів та речовин.

По прибуттю на місце події працівників поліції проведено огляд пакунку даного громадянина. В чоловіка було виявлено та вилучено 10 пляшок ємністю 1,5 літри кожна із різким запахом алкоголю.

2

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Наразі  співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» та працівниками Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області проводяться перевірки щодо встановлення причетності громадянина Б. до вчинення подібних правопорушень.

Плановий загальний обшук засуджених і ув’язнених

Також з метою попередження та недопущення вчинення засудженими та особами взятими під варту злочинів та інших протиправних дій в державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» проведено плановий загальний обшук засуджених і ув’язнених. А також камер та інших приміщень установи, до якого було задіяно 40 осіб особового складу установи.

5

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

В результаті проведених заходів співробітниками установи виявлено та вилучено 11 мобільних телефонів, 4 зарядних пристрої до мобільних телефонів, 2 колоди гральних карт, пачку дріжджів вагою 100 грам.

4

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

За фактами виявлених та вилучених під час обшуку заборонених предметів співробітниками СІЗО розпочато службове розслідування, по закінченню якого винні особи будуть притягнуті до передбаченої чинним законодавством України відповідальності.

Нагадаємо, що патрульні затримали жінку, яка перебуває у розшуку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне