До Хмельницького СІЗО невідомий перекинув пакунок із забороненими предметами

2
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Мобільні телефони, зарядні пристрої, колода карт і пляшка спирту. Саме такий пакунок перекинула до Хмельницького СІЗО невідома особа. Про це інформує прес-служба установи. 

14 липня 2019 року в державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спробу перекиду до охоронюваної зони установи заборонених предметів і речовин.

А саме близько 5:00 вартовим на спостережній вежі було помічено невідому особу, яка перекинула через основну огорожу невідомий предмет. По прибуттю на місце події резервної групи чергової зміни виявлено пакунок, обмотаний плівкою. Особу зловмисника затримати не вдалось.

1

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

По даному факту на місце події викликано працівників поліції. При прибутті СОГ Хмельницького ВП ГУНП України було проведено огляд пакунку. В ньому виявлено та вилучено 6 мобільних телефонів, 2 батареї живлення до мобільних телефонів, 1 колоду гральних карт заводського виробництва. А також 1 панель від мобільного телефону та 1 пластикову пляшку ємністю близько 0,5 л. із прозорою рідиною з сильним запахом спирту.

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП. Це незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань. Відповідальність за це правопорушення передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів. Проводяться заходи з розшуку та затримання особи, причетної до вчинення правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне