До Хмельницького СІЗО перекинули два пакунки з мобільними телефонами та спиртом

22
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Жбурнув за огорожу та втік у невідомому напрямку – до Хмельницького СІЗО намагалися передати заборонені речовини. Про це повідомляє прес-служба установи.

11

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

03 травня 2019 року в державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спробу перекиду до охоронюваної зони установи значної кількості заборонених речовин. А саме вартовим на спостережній вежі було помічено невідому особу, яка перекинула через основну огорожу невідомий предмет. По прибуттю на місце події резервної групи чергової зміни виявлено два пакунки обмотані плівкою. Особу зловмисника затримати не вдалось.

33

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

По даному факту на місце події викликано працівників поліції. При прибутті СОГ Хмельницького ВП ГУНП України було проведено огляд пакунків в яких виявлено 9 мобільних телефонів, 1 пара наушників до мобільного телефону, 0,5 літра речовини з ознаками спирту. По даному факту проводиться перевірка.

Нагадаємо, що до Хмельницького СІЗО намагалися передати в пакеті від соку – алкоголь. В черговий раз завдяки проявленій співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» пильності попереджено спробу потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів. 012.04.2019 року близько 17:10, під час догляду вмісту однієї з посилок було виявлено та вилучено 1,5 кг. цукру в перемішку із сухими дріжджами. Також 2 пакетики із написом «Ванілін». В них знаходились сухі дріжджі та 2 пакети соку «Садочок» ємністю 0,5 літрів. Там знаходилась речовина із різким запахом алкоголю. Варто зазначити, що пакунок надійшов від громадянина Д. із міста Хмельницького на ім’я ув’язненого К. Він утримується в установі за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ст.185 ч.2 КК України. Це крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне