До команди Зеленського потрапило двоє хмельничан

2
Фото: ngp-ua.info

У виборчому штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського оприлюднили повний список фахівців, які відповідають за певний напрямок і уповноважені публічно представляти позицію Зеленського. Про це повідомляє сайт Незалежного Громадського порталу.

За інформацією штабу, вже визначено шість офіційних представників “Зе! Команди”, а також радників. Серед них екс-міністри Айвар Абромавічус та Олександр Данилюк, та екс-член НАЗК Руслан Рябошапка. Також в команді працюють дев’ять експертів, в основному юристи.

Представником Зеленського та ідеологом партії «Слуга народу» є професор, доктор юридичних наук, адвокат, член-кореспондент Національної академії правових наук України Руслан Стефанчук. Працював першим проректором комунального закладу обласної ради “Хмельницький університет управління та права”. Ще раніше був співзасновником молодіжної громадської організації “Хмельницький обласний КВН-клуб “Три товстуни” і входив до однойменної місцевої команди КВК.

Експертом у команді ЗЕ із питань місцевого та регіонального розвитку, а також децентралізації є засновник і керівник Школи Мерів, голова правління ГО «Агенція «Спільні Зусилля» Руслан Рохов.

У 2013 році Рохов балотувався у депутати Хмельницької обласної ради в одномандатному виборчому окрузі №28 (центр – місто Волочиськ). Щоправда знявся на користь іншого кандидата.

Під час протестних подій взимку 2013-2014 років брав активну участь у “захопленні” Хмельницької ОДА, блокаді управління СБУ Хмельниччини. Навіть вимагав, щоб екс-керівник управління СБУ Віктор Крайтор, пішов під слідство Гаазького трибуналу.

У 2015 році Рохов ішов у народні депутати від 187 виборчого округу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне