До семи років позбавлення волі засуджено чернівчанина за замах на вбивство мешканця Ізяславського району

140
Фото: zak.gp.gov.ua

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину чернівчанина, який вчинив замах на умисне вбивство свого знайомого.

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури слідчим відділом Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що у листопаді минулого року в м. Шепетівка, під час розпивання алкогольних напоїв між товаришами по чарці виникла суперечка.
 
Під час сварки  24-річний раніше судимий чоловік накинувся на свого 37-річного опонента з кулаками, наніс численні удари ножем у груди та голову, а потім ще й скинув його із висоти близько півтора метри.
 
Наприкінці конфлікту зловмисник наніс непритомному потерпілому ще декілька ударів в голову та втік з місця події.
 
Життя чоловіка врятовано завдяки своєчасно наданій медичній допомозі.
 
Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство)  КК України.
 
Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, вироком Ізяславського районного суду засудженому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне