Доходи місцевих громад Хмельниччини зросли до 3,6 мільярда гривень

40
Фото: http://n-slovo.com.ua

За сім місяців поточного року у розпорядження місцевих громад Хмельницької області надійшло 3,6 мільярда гривень податкових платежів.

Майже дві третини у місцевому бюджеті складає податок на доходи фізичних осіб, якого працюючими подолянами сплачено 2,5 мільярда гривень. 

Наступним сегментом за вагою наповнення бюджетів громад Хмельниччини стала сплата єдиного податку представниками малого бізнесу. Його рівень досяг позначки у 511 мільйонів гривень, що перевищує минулорічний результат на 17 відсотків, або 74 мільйони гривень.

На третій сходинці з-поміж бюджетоформуючих податків – плата за землю, яку місцеві бюджети отримали у сумі 409 мільйонів гривень, що на 20 відсотки, або на 68 мільйонів гривень перевищує відповідний минулорічний результат.

«Активні заходи, які провозить фіскальна служба з детінізації ринку праці та легалізації підприємницької діяльності забезпечують громадам краю додатковий фінансовий ресурс. Сьогодні в першу чергу вони проводяться у рамках операції «Урожай-2109», яка покликана навести лад у сфері агарного бізнесу, стимулювати сільгоспвиробників працювати прозоро і конкурентно, дбаючи про розвиток громади і її фінансове забезпечення», – прокоментував начальник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне