Довірившись шахраям, жителі Хмельниччини втратили майже 35 тисяч гривень

н
Фото: zolochiv.net

Впродовж вихідних до територіальних підрозділів поліції області надійшло 4 заяви від громадян, які стали жертвами шахраїв. Загальна сума збитку склала 34 800 гривень. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Так, у Кам’янці-Подільському невстановлена особа під приводом позики коштів для купівлі бойлера шахрайським шляхом отримала від 56-річного місцевого жителя 1,5 тисячі гривень.

Намагаючись придбати на одному із інтернет-сайтів цеглу, 21-річний житель Старокостянтинова перерахував шахраям 20 800 гривень, після чого зв’язок зі зловмисниками перервався. А 44-річний житель села Міцівці Дунаєвецького району натрапив на шахраїв, купуючи через інтернет трактор «МТЗ-320». Потерпілий перерахував 7000, після чого більше не зміг додзвонитися до продавців.

А 50-річна жителька Нетішина перерахувала 5500 гривень шахраям нібито за непритягнення родича до кримінальної відповідальності.

По усіх цих фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі працюють над пошуком зловмисників.

Нагадаємо, що на Хмельниччині затримали серійного злодія, який обкрадав нежилі будинки. Працівники Городоцького відділу поліції вирахували 41-річного хмельничанина, який на території області обкрадав нежилі будинки. Тільки на Городоччині встановлена його причетність до 4 крадіжок. Також зловмисник «наслідив» у Волочиському та Хмельницькому районах. Наприкінці минулого року до Городоцького відділу поліції почали звертатися громадяни, які виявили, що їхні нежилі будинки, які перейшли, наприклад, у спадок від батьків, обікрали. В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили причетність до зазначених злочинів 41-річного хмельничанина.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне