Другий рік поспіль у Хмельницькому вируватимуть модні заходи в рамках проєкту Мо/Дні

39
Фото: khm.gov.ua

Проєкт Мо/Дні – двічі переможець міської програми «Громадські ініціативи». Минулого року проєкт реалізувався як фешн-фестиваль показів дитячого та дорослого одягу. Основним вектором фестивалю стала підтримка локального виробництва.

Про це інформує прес-служба Хмельницької міської ради.

Цьогоріч проєкт «Мо/Дні: Відкриття», створений засновницею ГО «Ріст Інновацій» Роксоланою Івановою. Він спрямований на всебічне сприяння молодим спеціалістам у сфері фешн-індустрії. У рамках проєкту заснована конкурсна програма, для молодих дизайнерів міста. Учасники надсилали свої ескізи та фото готових колекцій для розгляду та участі у фінальному показі разом з відомими виробниками міста.

Окрім фінального показу відбуватиметься низка заходів модного спрямування.
Так, 3 серпня відбувся кастинг моделей на участь у показі. Постановка показу, спільна робота студії «FASHION ME!» та постановниці модних подій Анни Марущак-Віноградової.
8 серпня говоритимуть про те, як закласти основу правильного стилю та обрати речі, що будуть максимально функціональними, на Fashion talk у приміщенні WineTime.
11 серпня під час модного сніданку у MYATA EspressoBar, спеціаліст індустрії краси Юлія Дмитришена, навчатиме правильному догляду за обличчям та відкриє секрети вибору косметики.
16 серпня у мистецькому дворику (вул. Проскурівська, 18) відбудеться передпоказна вечірка від event agency «Estetika Music Event».
17 серпня у фінальному показі братимуть участь 7 колекцій учасників конкурсу, три з яких стануть головними переможцями й отримають грошову винагороду. 

Детальнішу інформацію можна дізнатися у координаторів проєкту.
E-mail: [email protected]
тел. 0969803884 (Анна). 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне