ДТП на Хмельниччині: загинуло подружжя та травмувалось немовля

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

21 листопада о 22:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що поблизу с. Малашівці сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися KIA CEED та Mercedes Benz SPRINTER, є постраждалі, інформує пресслужба рятувальників.

За викликом негайно прибули надзвичайники 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький. На місці автопригоди з’ясувалося, що 27-річний водій KIA CEED та його 25-річна дружина загинули. В автівці також була дитина 2020 року народження. Небайдужі водії, які проїжджали повз, витягли немовля з понівеченої автівки та передали медикам «швидкої».

Водій мікроавтобуса ушкоджень не зазнав, а пасажирку доправили до лікарні. Надзвичайники вжили заходів, аби запобігти загорянню транспортних засобів та деблокували тіла загиблих.

Ще одна ДТП сталась вчора, 21 листопада, близько 20:30 години в с. Ганнопіль, що на Славутчині.

44-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі «Фольксваген Кадді», здійснив наїзд на 19-річного хлопця, який лежав на проїжджій частині, повідомили у поліції.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав численні травми та був госпіталізований до відділення анестезіології та інтенсивної терапії Славутської міської багатопрофільної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне