Дунаєвецький район: зниклого хлопчика розшукали на околиці села

На пошуки хлопчика по тривозі підняли увесь особовий склад поліції, долучилися і селяни. Близько опівночі хлопчика розшукали на околиці села.
Фото: hm.npu.gov.ua

Подія мала місце в селищі Смотрич Дунаєвецького району. Повідомлення про зникнення дитини надійшло близько 19.00. На пошуки хлопчика по тривозі підняли увесь особовий склад поліції району, залучили двох кінологів з собаками. Активно долучилися і селяни. Спільними зусиллями близько опівночі хлопчика розшукали на околиці села.

Близько 19.00 години до Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення 2-річного хлопчика. Дитина із благополучної родини й раніше таких випадків не траплялося, а тут рідні не вгледіли, як малюк вибіг за собакою на вулицю і ніби розчинився у темряві. Тривоги додавав той факт, що через село протікає річка і хлопчик міг її не помітити.

На розшук дитини по тривозі підняли увесь особовий склад поліції району, залучили двох кінологів з собаками. Приєдналося і чимало мешканців селища.

Першочергово прочесали територію довкола річки, але дитини там не було. Люди помітили маленькі свіжі сліди на одному з городів, що на околиці населеного пункту. Ці сліди близько опівночі і вивели до хлопчика. На щастя, дитина сильно не налякалася, не замерзла. Хлопчика одразу передали схвильованій матері.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині судитимуть двох молодиків, які намагалися підкупити слідчих

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне