Два замахи та три погрози вбивством: на Хмельниччині слідчі оголосили про підозру у вчиненні п’яти злочинів 19-річному юнакові

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Оскільки експертиза показала, що підозрюваний має психічні розлади, правоохоронці направили до суду клопотання про поміщення його до лікувального закладу з суворим наглядом.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня цього року в с. Білокриниччя на Шепетівщині поліцейські оперативно затримали 19-річного зловмисника за спробу вбивства односельця

Як встановило слідство, того дня затриманий намагався позбавити життя двох своїх сусідів та погрожував вбивством трьом місцевим жителям. 

Хлопець прихопив з собою ніж та металеву шпичку й серед білого дня безпричинно напав на сусіда та його дружину, яких зустрів на вулиці. 

На цьому молодик не спинився. Зловмисник зайшов на подвір’я знайомого та наніс йому заготовленими знаряддями злочину декілька ударів в область грудної клітини. До того ж, погрожував вбивством  сестрі та товаришу потерпілого.

Вгамувати агресивного юнака змогли тільки працівники поліції, яких викликали налякані мешканці села.

Експертиза показала, що підозрюваний має психічні розлади, тож правоохоронці направили до суду клопотання про поміщення його до лікувального закладу з суворим наглядом.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне