Двоє кам’янчан організували амфетамінову нарколабораторію

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру двом жителям Кам’янеччини за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.
 
Двоє чоловіків обладнали приміщення літньої кухні на території домогосподарства одного з підозрюваних спеціальним інвентарем та лабораторним посудом для виготовлення амфетаміну.
 
Психотроп збували методом закладок. Для зручності безконтактного спілкування з клієнтами використовували спеціальний телеграм-канал.
 

https://khmel.gp.gov.ua/

 
Для розрахунку з клієнтами за «товар» та закупівлі реагентів для виготовлення амфетаміну дилери створили електронний гаманець.
 
При проведенні обшуків за місцем проживання фігурантів виявили та вилучили виготовлений амфетамін, прекурсори, обладнання (скляні трубки, колби, холодильник, мірні ємності, термометр), електронні ваги, зіп пакети, ємності з нашаруванням білого кольору, засоби зв’язку та інші речові докази.
 
Окрім того, один з підозрюваних за місцем проживання зберігав боєприпаси без передбаченого законом дозволу, які попередньо незаконно придбав.
 
Наркоторговців затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
На даний час їм обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП в області за оперативного супроводу співробітників управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне