Двоє спільників відбудуть пів року арешту за крадіжки автомобільних номерних знаків у м. Деражня

Фото: ілюстративне
За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури Хмельницьким  апеляційним судом за крадіжки автомобільних номерних знаків двом молодикам призначено покарання у виді арешту.
 
Зловмисники віком 22 та 23 роки викрадали номерні знаки із автомобілів з іноземною реєстрацією та повертали їх власникам лише за грошову винагороду.
 
За майже 40 епізодів крадіжок чоловіків спочатку засуджено Хмельницьким міськрайонним судом із звільненням від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням.
 
Незважаючи на надану можливість перебувати на волі, спільники вчинили ще ряд аналогічних правопорушень у м. Деражня, за що вироком Деражнянського районного суду їх засуджено до 3 років позбавлення волі знову із іспитовим строком.
 
Вважаючи таке покарання надто м’яким через небажання засуджених ставати на шлях виправлення, а звільнення від відбування покарання необґрунтованим, прокурором рішення суду першої інстанції оскаржено в апеляційному порядку.
 
«Вирок районного суду в частині призначеного покарання скасовано, обом засудженим призначено 6 місяців арешту», – повідомив начальник  відділу обласної прокуратури Олексій Луговий.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне