Двох мешканців Хмельниччини підозрюють у збуті наркотичних засобів та психотропних речовин у місця позбавлення волі

Фото: https://khmel.gp.gov.ua
Органами прокуратури в координації з іншими правоохоронцями продовжується системна робота з виявлення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.
 
Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям, слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області у взаємодії зі співробітниками управління стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України,  управління Служби безпеки України в області викрито та припинено протиправну діяльність двох мешканців м. Хмельницького, які здійснювали збут наркотичних засобів та психотропних речовин, у тому числі у місця позбавлення волі.
 

https://khmel.gp.gov.ua

 
Правоохоронці упродовж чотирьох місяців документували протиправну діяльність вказаних осіб.
 
Зловмисники по телефону приймали «замовлення», узгоджували із особами, які відбувають покарання в одній із виправних колоній, спосіб фасування та упакування «канабісу» та «амфетаміну» для того, аби потім непомітно перекинути їх через паркан.
 

https://khmel.gp.gov.ua

 
Під час перевезення вказаних наркотичних засобів та психотропних речовин осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України.
 
За результатами проведення санкціонованих судом обшуків за місцем проживання спільників виявлено та вилучено «амфетамін» та «канабіс», а також знаряддя та засоби для вчинення злочинів.
 
Наразі викритим особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу та психотропної  речовини, вчинені повторно, групою осіб, у місця позбавлення волі), вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
 
Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне