Двом хмельницьким школам присвоїли імена загиблих у російсько-українській війні військових

Фото: На фото спеціалізована Хмельницька СЗОШ І-ІІІ ступенів №6 та НВК №4. Фото: Суспільне Хмельницький

Таке рішення прийняли депутати Хмельницької міської ради на сесії, пленарне засідання якої відбулося сьогодні, 28 липня.

Згідно рішення міськради, відтепер Хмельницький навчально-виховний комплекс №4 носитиме ім’я Павла Жука. Він працював у закладі вчителем інформатики, але в листопаді 2020 року звільнився та пішов на службу за контрактом. Загинув 29-річний Павло Жук другого жовтня минулого року від важких поранень, які отримав у боях на Херсонщині.

На фото Павло Жук, чиє ім’я присвоїли Хмельницькому навчально-виховному комплексу №4. Фото: Суспільне Хмельницький

Хмельницькій спеціалізованій середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням німецької мови, згідно рішення міськради, присвоїли ім’я колишнього учня Назара Макаренка. Після школи хлопець вступив до Хмельницького національного університету, займався спортом. Працював у спортивно-культурному центрі “Плоскирів”, керував секцією з тайського боксу та кікбоксингу. Після 24 лютого пішов до сил територіальної оборони.

На фото Назар Макаренко, чиє ім’я присвоїли Хмельницькій спеціалізованій середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6. Фото: Facebook-сторінка Назара Макаренка

Загинув боєць 25 травня минулого року в Донецькій області. Йому було 25 років.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне