«Динопарк», котрий два місяці працював у Хмельницькому, сплюндрував землю у Дендропарку

Фото: https://ngp-ua.info/

Нещодавно у Хмельницькому на запрошення міського голови два місяці працював парк динозаврів.

На території динопарку було розташовано близько двох десятків роботизованих велетенських фігур рептилій. Були й інші розваги: археологічні розкопки, фотозони, батути, пізнавальні інформаційні стенди.

Однак, після себе «Динопарк» залишив сплюндровану земельну ділянку, повідомив у соцмережі громадський активіст Андрій Попик.

https://ngp-ua.info/

«Подивіться уважно, на що перетворили Дендропарк в Хмельницькому.

Два місяці тому, майже гектар мальовничої, і чи не єдиної галявини природно-заповідного фонду, яка була улюбленим місцем прогулянок і відпочинку багатьох хмельничан віддали за смішну ціну в 30000 грн на місяць під парк динозаврів. Після публічного скандалу, коли виявилось, що замість 10000 квадратних метрів, в договір вписали 1000, ціну скорегували до 40000 (при тому, що за займану ділянку мала бути ціна понад 300000 !!!).

А міський голова з гордістю казав, що він особисто запросив цих динозаврів до Хмельницького.

А тепер я хочу уважно послухати в коментарях тих депутатів та громадян, які розказували, що нічого цій природі не буде, що два місяця постоять і заберуться, що ділянка залишиться неушкодженою, і що на ці гроші закуплять нові деревця для міста….

Колись мальовнича галявина знищена!

Підприємець Юрій Сторожук з Івано-Франківська, отримав по фіктивній ціні гектар природно-заповідного фонду, в якому заборонена господарська діяльність, продав понад 12000 квитків на понад 1.500.000 необлікованої готівки, заплатив ОФІЦІЙНО місту всього 80.000 грн, сплюндрував гектар дендропанку і поїхав собі…

А тих 80.000 гривень місту не вистачить щоб відновити й третину пошкодженої ділянки…» – йдеться у дописі Андрія у Фейсбук.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне