Екологією на Хмельниччині завідуватиме киянка

Фото: з фейсбуку Ганни Богданович
Про це повідомляє Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА на своїй сторінці в Фесбуці. 
 
Відповідно до розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 01.07.2021 року № 109/2021-р/к сьогодні, 05 липня 2021 року, заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Білик представив працівникам новопризначеного директора Департаменту природних ресурсів та екології Ганну Богданович.
 
Висловлюючи слова вітання новій очільниці Департаменту, Володимир Білик побажав мудрих рішень, налагодження плідної та взаємовигідної роботи з працівниками задля розвитку Хмельницької області.
 
В свою чергу начальник управління розвитку природно-заповідної справи, економіки природокористування, природоохоронних програм та зв’язків з громадськістю Руслан Якубаш побажав успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності, розуміння та підтримки колег.
 
До призначення Ганна Богданович була начальницею управління охорони біорізноманіття та біобезпеки Міністерства енергетики України. Перед тим була головною спеціалісткою у Бориспільському районному управлінні Держпродспоживслужби в Київській області. 
 
На її сторінці у фейсбуці вказано, що вищу освіту Ганни Богданович здобувала в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. А також у Львівському регіональному інституті державного управління.
 
Новинний інтернет-ресурс ye.ua зробив огляд декларації посадовиці.  Згідно з останньою електронною декларацією, торік Ганни Богданович мала у співвласності столичну квартиру. Однак проживала в іншій, яка належить Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації. Вона та її чоловік також мали по земельній ділянці у Київській області. Володіла автомобілем «Kia Sportage» 2016 року випуску.
За минулий рік її заробітна плата склала 314 тисяч 695 гривень. Також вона задекларувала 19 тисяч 566 гривень пенсії, 4 тисячі 979 гривень соціальних виплат від Київського міського центру зайнятості та 400 гривень виплат від профспілкової організації. Чоловік Ганни Богданович торік зберігав готівкою 15 тисяч доларів.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне