Екс-голова Хмельницької ОДА звернувся до влади, аби 5 млн грн, які планують витратити на встановлення прапора, направили на кисневі станції

Фото: ілюстративне

Колишній очільник Хмельницької ОДА, голова ГО «Форпост народовладдя» Дмитро Габінет звернувся з листами до голови облради Віолети Лабазюк та голови ОДА Сергія Гамалія з проханням не підтримувати внесення змін до обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2023 роки, якими передбачено встановлення Державного прапора України у місті Хмельницький за 5 млн гривень. Натомість просить спільно підготувати окрему програму щодо встановлення в лікувальних закладах області автономних кисневих станцій.

«Минулого тижня на сайті Хмельницької обласної ради з’явилася інформація про можливий розгляд під час чергової сесії, яка відбудеться 8 квітня, питання щодо внесення змін до обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2023 роки. Ініціатор розгляду цього питання – Хмельницька обласна державна адміністрація, яка планує встановити цього року до Дня незалежності Державний прапор України в місті Хмельницькому. Ціна питання – 5 млн гривень з обласного бюджету.

Тобто адміністрація не бачить інших більш нагальних проблем у Хмельницькій області, для вирішення яких треба було б витратити ці кошти.

Сьогодні я звернувся з листом до голови Хмельницької обласної ради В. Лабазюк та депутатів Хмельницької обласної ради з проханням не підтримувати внесення змін до обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2023 роки, якими передбачено встановлення Державного прапора України у місті Хмельницький за 5 млн гривень. Окрім цього, зважаючи на критичну ситуацію із киснезабезпеченням лікарень Хмельницької області, які надають допомогу хворим на Covid-19, я звернувся із проханням зобов’язати Хмельницьку обласну державну адміністрацію та Департамент охорони здоров’я Хмельницької обласної державної адміністрації невідкладно підготувати та подати на розгляд Хмельницької обласної ради окрему програму щодо встановлення в лікувальних закладах області автономних кисневих станцій.

З відповідним листом я звернувся також і до голови Хмельницької обласної державної адміністрації С. Гамалія» – йдеться у дописі в соцмережі Дмитра Габінета.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне