Фахівці ДФС з Хмельниччини готують операторів скануючих систем для Запорізької митниці

1
Фото: @sfs.khmelnytskyi

У Хмельницькому на початку березня 2019 року Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС отримав від Посольства США в Україні за програмою ЕХВS міжнародну технічну допомогу. Це обладнання та програмне забезпечення для роботи зі скануючими системами на митниці. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області.

22

@sfs.khmelnytskyi

І вже у квітні до Запорізької митниці ДФС були відряджені представники Департаменту з метою відбору для роботи зі скануючими системами фахівців із числа співробітників відділу митного оформлення №1 митного поста «Запоріжжя – аеропорт». Та проведення спеціалізованої підготовки за тематикою «Особливості роботи операторів аналізу рентгенівських зображень, отриманих за допомогою скануючих систем».

3

@sfs.khmelnytskyi

Загалом участь у відборі та тренінгу взяли 28 фахівців Запорізької митниці ДФС. При відборі митниці було апробовано систему тестування при прийомі на роботу операторів скануючих систем «Рге-М», а під час проведення спеціалізованої підготовки використовувалася програмна платформа для аналізу рентгенівських зображень «SIMFOX». Використання цих програмних продуктів суттєво покращить відбір операторів скануючих систем митниць ДФС та якісно удосконалить процес їх підготовки.

Нагадаємо, що у 2018 році надходження до бюджету на Хмельницькій митниці ДФС досягли майже 3,5 мільярда гривень. За 2018 рік Хмельницькою митницею ДФС перераховано до бюджету 3 мільярди 477 мільйонів гривень. У порівнянні з аналогічним періодом це більше на 348 мільйонів гривень, або на 11 відсотків. При цьому середньоденні нарахування митних платежів за 2018 фактично досягли 13,9 мільйона гривень, у 2017 році вони були на рівні 12,5 мільйона гривень.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне