Фаворит “Укравтодору” виграв дорожній тендер на 1 млрд грн у Хмельницькій області

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області 23 грудня повідомила про намір укласти договір із вінницьким ТОВ “Спільне українсько-німецьке підприємство “Автострада” на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-23-21 Ярмолинці-Кам’янець-Подільський (з розробкою проектної документації). Інформує НГП.

Загальна вартість тендера становить 932,4 млн грн, повідомляється у системі ProZorro.

Відповідно до технічних завдань, ремонтом планують охопити 35,6 км дороги. Усі роботи мають завершити до  31 грудня 2022 року.

Єдиним конкурентом виступило ПрАТ  “Хмельницьке ШБУ-56” з оточення нардепа Сергія Лабазюка. Фінальна ціна цієї фірми була вищою на 50 тис. грн від вінницького підрядника.

Ще на тендер подало документи ТОВ “СТЛ+М” (Хмельницький). Однак Служба автомобільних доріг не допустила підприємство до участі, пояснивши: ТОВ “СТЛ+М” знаходиться у зведених відомостях Антимонопольного комітету (учасник протягом останніх 3 років притягувався до відповідальності за вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів).

Як повідомляло видання “Наші гроші”, вперше за останні роки лідером дорожніх підрядів Укравтодору стала не «Автомагістраль-Південь», а «Автострада». Загалом, у 2021 році вінницький дорожник отримав від держави 43,7 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне