Фірма з оточення нардепа Лабазюка несподівано скинула 40 млн грн на дорожньому тендері

Фото: konkurent.in.ua

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області 16 вересня повідомила про намір укласти договір з ПрАТ “Хмельницьке ШБУ №56” на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, км 193+700 – км 213+000 (окремими ділянками) загальною вартістю 49,99 млн грн. Інформує Незалежний громадський портал.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Дорожній тендер замовник оголосив 14 червня з очікуваною ціною 104,47 млн грн. На торги заявилося 5 учасників, двоє з яких (ТОВ “Граніт-001” і польський MIRBUD S.A) не були допущені до аукціону.

9 вересня на аукціону фактично змагалися дві фірми з трьох. Першим почало “скидати” ціну івано-франкцівське ТОВ “ПБС”, яке пов’язують з екснардепом Олександром Шевченком – зі стартової заявки на суму 96,93 млн грн знизило до 50 млн грн.

Однак підрядник “Хмельницьке ШБУ-56” несподівано пожертвував стартовою пропозицією на суму 89,58 млн грн і “впав” до 49,99 млн грн. Таким чином, заради виграшу тендера фірма з Хмельницького поступилася на 39,59 млн грн.

Довідка НГП. ПрАТ  “Хмельницьке ШБУ-56” опосередковано пов’язують з нардепом від Хмельниччини Сергієм Лабазюком. Раніше це підприємство належало депутату Хмельницької облради Івану Гладуняку. Наразі в реєстрах кінцевим власником зазначається мешканка Чернівців Галина Ставчанська.

Як писав НГП, у грудні 2016 року співробітники ГПУ та СБУ провели обшуки на ПАТ “Хмельницьке ШБУ-56″ і ПП “Аграрна компанія 2004″. За даними слідства, обидві фірми є пов’язаними та фігурують у кримінальному провадженні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне