Фіскалами направлено до правоохоронних органів 28 матеріалів по відмиванню коштів

6
Фото: Еспресо TV

З початку 2019 року Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області складено 28 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень на загальну суму 82 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба управління. 

З них 14 матеріалів стали підставою відкриття кримінальних проваджень, облікованих в Єдиному реєстрі досудових розслідувань про вчинення кримінальних правопорушень на загальну суму 55 мільйонів гривень. Також 9 висновків аналітичних досліджень приєднано до кримінальних проваджень. Вони були відкриті раніше за матеріалами фіскальної служби Хмельниччини на суму 24 мільйони гривень.

За твердженням провідних фахівців відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, основні порушення, виявленні підрозділом, у сфері публічних закупівель. В тому числі при будівництві і ремонті дорiг i автострад, капітальному ремонті закладів соціальної сфери (загальноосвітніх шкіл та будинків культури).

Примітно, що сума виявлених легалізованих доходів у сфері державних публічних закупівель становить майже 45 мільйонів гривень. Це на третину перевищує результати роботи за перше півріччя 2018 року.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне