Голова адміністрації зустрівся з місцевими мас-медіа

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

10 грудня голова обласної державної адміністрації Сергій Гамалій зустрівся з представниками місцевих мас-медіа, аби у форматі діалогу поспілкуватися та познайомитися.

Розпочинаючи спілкування, голова адміністрації зазначив, що має віру і надію, що його перебування на посаді принесе області позитивні та конкретні результати. Він додав, що зараз кожний його робочий день починається і закінчується з вивчення та ознайомлення зі станом справ в області, в тому числі і фінансовим, аби здобути цілісне уявлення про першочергові завдання, які потребують вирішення.

https://www.adm-km.gov.ua/

“В планах реалізувати на теренах Хмельниччини чимало проєктів, проте зараз я не буду займатися популізмом і давати обіцянки про їх реалізацію. Маю намір спочатку детально вивчити питання щодо усіх сфер життєдіяльності області, виокремити першочергові завдання, а вже потім разом зі своєю командою робити усе можливе задля реалізації задуманого”, – сказав Сергій Вячеславович.

Очільник області відповів на запитання представників преси, які цікавилися особистим життям голови, його призначенням на посаду, першочерговими планами роботи, кадровою політикою тощо.

На завершення Сергій Гамалій подякував присутнім за виявлену активну позицію та відмітив, що завжди відкритий до діалогу та співпраці, дослухатиметься до конструктивних зауважень, адже, за його словами, журналісти – це ті люди, які формують імідж області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне