Головний поліцейський Хмельниччини відзначив члена громадського формування, який допоміг затримати крадіїв

Фото: hm.npu.gov.ua

Начальник Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Василь Віконський вручив відзнаку «Срібний Щит» члену громадського формування з Теофіполя Тарасові Осецькому, який допоміг дільничним затримати злодіїв-гастролерів.

Ситуація, що мала місце у селі Волиця Теофіпольського району взагалі відображає ідеальний алгоритм взаємодії дільничного та членів громадського формування, коли чи не в кожному селі є його представник, якого люди знають і довіряють йому, і котрий на постійному зв’язку з поліцейським.

hm.npu.gov.ua

Нагадаємо, того дня до члена громадського формування «Щит і Меч» Тараса Осецького, який проживає у Волиці, зателефонувала місцева жителька і повідомила, що невідомі викрали з її господарства цілий виводок маленьких поросят

Чоловік на власному автомобілі почав наздоганяти зловмисників і паралельно зателефонував до місцевого дільничного Олександра Поліщука. Той зі своїм напарником Сергієм Черепюком якраз перебували неподалік і приєдналися до переслідування зловмисників.

Зрозумівши, що злодії прямують до кордону із сусіднім Ізяславським районом, дільничні зателефонували до свого колеги Сергія Білана із Ізяславського відділення поліції, який перестрів переслідуваний автомобіль і зупинив його в селі Білогородка Ізяславського району.

Зловмисниками виявились 42-річний чоловік та його 40-річна дружина. Більше того, в автомобілі, на якому пересувалась подружня пара, перебувала і їхня неповнолітня дитина.

У причепі автомобіля «Рено» перебувало 9 викрадених поросят. Їх цілими і неушкодженими вилучили і повернули власниці. Транспортний засіб вилучили.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне