Городоцькі «хомівці» провели акцію «Збережи своє життя»

1
Фото: hm.npu.gov

У місті Городок члени молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА» за сприяння поліції провели профілактичну акцію «Збережи своє життя». Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Перевищення швидкості часто приводить до непоправних наслідків. Особливо це стосується малодосвідчених водіїв, у яких ще немає відповідних навичок, і вони неспроможні на миттєву правильну реакцію. На слизькій дорозі на великій швидкості важко впоратися з управлінням. На трасі можна не встигнути пригальмувати перед перешкодою. У темну пору доби можна не помітити пішохода, який переходить дорогу. Застрахуватися від якого-небудь з цих випадків практично неможливо.

2

hm.npu.gov

Мета акції — ще раз нагадати водіям транспортних засобів до чого може призвести перевищення безпечної швидкості руху та неувага за кермом. Привернути їх увагу до проблем сьогодення у сфері безпеки дорожнього руху.

3

hm.npu.gov

Юні «хомівці» — учні Городоцького ліцею № 1 переконані, що кожен водій має виконувати Правила дорожнього руху, бути уважним та обережним за кермом. Саме цим він може зберегти своє життя та життя інших учасників дорожнього руху. Про це вони і розповідали водіям транспортних засобів, яких зустрічали.

5

hm.npu.gov

Нагадаємо, молодіжний патріотично-правовий рух «ХОМА» був створений за ініціативи поліції у березні 2016 року в м. Хмельницький. Сьогодні серед установ-партнерів руху — бібліотеки, навчальні заклади та інші організації, а також близько двох з половиною сотень активних учасників практично в усіх районах області. Юні «хомівці» допомагають поліцейським проводити профілактичні акції, уроки та інші виховні заходи зі своїми однолітками, пропагують здоровий спосіб життя та законослухняну поведінку.

Нагадаємо, що поліцейські кінологи обладнали на своїй базі ветеринарний кабінет і пересувний шпиталь для своїх чотирилапих помічників.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне