Городоцький район: вогнеборці ліквідували пожежу літньої кухні, не допустивши поширення вогню на житловий будинок

5
Фото: antikor.com.ua

8 вересня о 14:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Новий Світ Городоцького району.

На місце виклику негайно було направлено чергове відділення вогнеборців 39-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу ДСНС на місце події пожежа сягала площі близько 95 кв.м, та розповсюджувалась на горищному приміщені літньої кухні і житлового будинку. Гасіння пожежі ускладнювало велике горюче навантаження. Керівником гасіння пожежі було прийняте рішення про виклик додаткових сил та засобів до місця події із даного підрозділу.

Через сильне задимлення бійці ДСНС працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Завдяки вправним діям бійців ДСНС, пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття пожежного підрозділу та не допущено перекидання вогню всередину житлової будівлі.

Пожежу було локалізовано о 15:11 та ліквідовано – о 15:13. Ймовірна причина виникнення пожежі — необережне поводження з вогнем. Травмованих та загиблих на місці події не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне