“Я не повірила”, – дружина звільненого “азовця” з Хмельницького Надія Годованюк

Фото: Суспільне Хмельницький

Надія Годованюк – дружина одного з двохсот п’ятнадцяти звільнених вчора з полону «азовців» Богдана Годованюка. Сьогодні Суспільне поспілкувалося з Надією, аби дізнатися, коли воїн повернеться до рідного Хмельницького.

“Майже пів на дев’яту вечора телефонний дзвінок з невідомого номера: “Привіт, це я”. Я розумію, що це мій чоловік. І я кажу: “Як ти? Ти звідки? Ти де?”. Каже: “Я в Україні”. Я кажу: “Як в Україні? Ти що, смієшся!?”. Я насправді не повірила. Він каже, що ні, я серйозно. Кажу: “Що обміняли?”. Він каже: “Так, от сидимо в автобусах”. Він ще не знав, де вони. Каже, от буквально тільки обмін відбувся. То запитав, як ми. Сказав, що все добре. Сказав, що дуже радий, дуже щасливий. Каже, передавай всім вітання, скажи, бо тут дуже велика черга на телефон”, – розповіла Надія Годованюк.

Дівчина додає, зараз бійців оглядають медики. Попереду на них чекає реабілітація. Свого чоловіка вона називає справжнім патріотом і чекає на скорішу зустріч із ним.

“Мій чоловік став служити з 2014 року, у 2015 році вступив до полку “Азов”, відтоді він безперервно там. Він був щирим патріотом, коли почався майдан. Він у перших рядах поїхав до Києва захищати Україну, потім поїхав на схід. Він не міг сидіти вдома, коли в країну прийшов ворог. Крайній і перший дзвінок від 20 травня, після його евакуації був 13 липня. Він мені зателефонував, сказав, що він живий, здоровий, знаходиться в Донецьку, в прокуратурі. Його переведуть в СІЗО, і він там буде чекати суд. Йому тоді інкримінували участь у терористичній організації. Від того часу по вчорашній день я про нього нічого не чула”, – говорить Надія.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне