“Я вбив твою доньку”- послання матері

95
Фото: .obozrevatel.com/
 
Убивство українки сталося в місті Гожув-Великопольський. Недалеко від німецького кордону 11 вересня. Місцевий житель застрелив дівчину в пральні. Після цього вбивця відправився до Німеччини. Неподалік від Берліна його авто зупинили. Чоловік направив зброю на правоохоронців. Після чого ті відкрили вогонь на ураження. Від отриманих травм поляк помер на місці зазначає
 
Як з’ясувалося згодом, убита 26-річна Христина ніколи не мала жодних стосунків із вбивцею. Натомість він майже рік переслідував її та погрожував. Дівчина скаржилася на нього і просила захисту. Але ніхто належної уваги на це не звернув, йдеться у матеріалі “Obozrevatel”.
 
Христина їздила на заробітки до Польщі протягом останніх трьох років. Її мама працює шкільною учителькою. У сім’ї є ще два рідних брати і один двоюрідний. Мама Христини виховує після смерті сестри. Сама ж Христина з відзнакою закінчила Хмельницький національний університет, де навчалася на еколога заочно. Після цього дівчина вирішила заробляти на себе самостійно. Христині дуже подобалося працювати у Польщі. “Вона весь час казала, що у цій країні вона почувається людиною”.
 
Під час першої поїздки дівчина і познайомилася з Павлом Рожанським. Вони разом працювали на заводі. Знайомі та подруги Христини переконують, що дівчину з чоловіком нічого не пов’язувало.
 
“Вони ніколи не зустрічалися і не мали жодних стосунків. Були просто знайомі. Та й взагалі хлопця у неї не було. Вона завжди займалася роботою і домом. Дуже любила свою сім’ю”.
 
Проте Рожанський наполегливо переслідував українку. Він писав їй дивні послання, з погрозами та нецензурною лайкою. У червні дівчина навіть написала заяву у місцеву поліцію. “Правоохоронці два місяці розплутували цю справу. Потім передали до суду, який присудив Рожанському штраф у 500 злотих. Ніхто навіть не подумав, що хлопцю потрібна психіатрична допомога”.
 
У день вбивства Рожанського був абсолютно спокійний. Він розповідав знайомим, що його відшила дівчина. Однак згодом, зайшовши до міської пральні, він відразу попрямував туди. Там працювала Христина. Чоловік вистрілив їй просто у голову. “Після цього Рожанський зламав сторінку подруги Христини та написав її мамі страшну фразу: “Я вбив твою доньку”.
 
 
 
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне