Як співпрацюватимуть дві місцеві влади у Нетішині, розповіли на брифінгу у Хмельницькій ОВА

Фото: Хмельницька обласна державна адміністрація

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін прокоментував ситуацію із прийняттям Президентом України рішень у вигляді двох указів – про створення Нетішинської міської військової адміністрації та про призначення її начальника. Свій коментар оприлюднив вчора також міський голова Нетішина.

Інформує Поділля NEW

Нагадаємо, Нетішинська міська військова адміністрація утворена відповідно до Указу Президента України від 13 жовтня 2023 року. На узгоджувальній нараді, яку провели сьогодні спільно із міським головою Олександром Супрунюком та новим начальником Нетішинської міської військової адміністрації, влада області обговорила питання подальшої взаємодії, співпраці.

Важливо, щоб місцеве самоврядування, міська рада весь свій досвід, усі свої напрацювання також надала для того, щоб подальше життєзабезпечення міста, громади було на належному рівні, – прокоментував на брифінгу за результатами зустрічі Сергій Тюрін.

На завтра запланована ще одна зустріч – між міським головою Нетішинської громади та начальником Нетішинської міської військової адміністрації, після чого вони мають надати розлогі коментарі щодо своєї подальшої діяльності та співпраці.

Нам важливо, щоб начальник міської військової адміністрації забезпечив усі завдання, які покладені на нього президентом України, забезпечити належний рівень безпеки в громаді, оборону та охорону, адже ми знаємо, що в місті Нетішин розміщений важливий державний об’єкт критичної інфраструктури і його необхідно охороняти, оберігати, адже російські загарбники мають безліч жахливих планів відносно нашої енергетичної інфраструктури, відносно енергетичної потужності в межах усієї країни, – наголосив Сергій Тюрін.

Та додав, що подальша робота влади у Нетішині має бути злагодженою та проводитися спільно із районною військовою адміністрацією Шепетівського району та Хмельницькою обласною військовою адміністрацією.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне