Ярмолинецькі рятувальники вийшли на лід, аби застерегти любителів зимової риболовлі від небезпеки

Фото: km.dsns.gov

1 лютого працівники Ярмолинецького районного сектору здійснили профілактичне відпрацювання місць зимової риболовлі на водоймах смт Ярмолинці.

Під час заходу працівники ДСНС закликали громадян бути вкрай обережними і уважними на водоймах.  Надзвичайники нагадали людям прості заходи безпеки під час перебування на замерзлих водоймах, вказали на ознаки нестійкої криги та навели статистику нещасних випадків на воді, що сталися на території району у зимовий період.

Корисною для любителів зимового відпочинку на воді була інформація про способи порятунку, якщо провалився під лід, а також, як потрібно діяти у разі надання допомоги комусь у подібній ситуації.

km.dsns.gov

Наприкінці розмови кожен громадянин отримав від надзвичайників листівки з правилами безпеки на кризі.

Повідомляє Ярмолинецький районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 31 листопада о 20:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на вул. Гранітна в місті Шепетівка. Негайно на місце події прибуло два чергових відділення вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття перших відділень площа пожежі сягнула 8 кв.м. В складі ланки газодимозахисної служби рятувальники приступили до гасіння пожежі. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу локалізовано о – 20:34 та ліквідувати о – 20:35. Причина пожежі встановлюється. Травмованих і загиблих на місці події не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне