Ярмолинецький лісгосп: лісівники впроваджують нові підходи в мисливському господарстві

Лісівники впроваджують нові підходи в мисливському господарстві
Фото: kmlis.gov.ua

Щоб скласти гідну конкуренцію на сучасному ринку надання послуг, потрібно шукати нові ефективні та дійсно належні шляхи надання цих послуг, зокрема і якщо йдеться про ведення мисливського господарства. Адже і полювання має свою культуру, свої традиції, вимагає своєрідних підходів.

Саме з такою метою в Ярмолинецькому лісгоспі в серпні 2018 року створено Купинське лісомисливське лісництво. Пріоритетом його діяльності є ведення мисливського господарства, охорона, регулювання чисельності  диких тварин, використання та відтворення мисливських угідь лісгоспу,  надання послуг мисливцям на полюванні.

kmlis.gov.ua

Завдяки спільній конструктивній роботі директора лісгоспу І.І. Кирилюка, лісничого В.Є. Москалюка, мисливствознавців та єгерів розроблено Програму ведення мисливського господарства на 2019 рік.  В обходах Купин і Пісочна виготовлено нові годівниці. Тут постійно виставляють зерно та сіно. Лісомисливське лісництво почало облаштовувати вольєрне господарство для  розведення диких кабанів.

Дбають і про охорону звірів від браконьєрів. Спільно з працівниками Ярмолинецького відділу поліції торік провели 31 рейд з охорони державного лісового фонду.

Виявлено 17 порушників правил полювання, які сплатили 1734 гривні штрафу.

Прес-служба Ярмолинецького лісгоспу.

Нагадаємо, що у Хмельницькому через ревнощі чоловік жорстоко вбив свого товариша. Повідомлення про злочин надійшло на лінію 102 від лікарів швидкої допомоги, які прибули за викликом до приватного помешкання і констатували смерть власника квартири. Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, на тілі загиблого були явні ознаки тілесних ушкоджень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що компанія раніше судимих за майнові злочини осіб у складі трьох чоловіків та жінки спільно розпивали алкогольні напої. У ході застілля між підозрюваним та господарем помешкання виник конфлікт. В результаті якого молодший з чоловіків накинувся на 51-річного опонента з дерев’яною палицею. Від завданих побоїв потерпілий помер на місці події.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне