Ярмолинецький район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП

Фото: km.dsns.gov.ua

8 квітня о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Житомир-Чернівці поблизу с. Правдівка Ярмолинецького району сталась дорожньо-транспортна пригода – зіткнулись легкові автомобілі Volkswagen Golf, Volkswagen LT та Honda. Внаслідок зіткнення автомобілів травмовано 3 особи.

На місце події невідкладно було направлено чергове відділення 22 Державної пожежно-рятувальної частини. Спершу для запобігання загорянню автомобілів рятувальники від’єднали акумуляторні батареї автівок від живлення. За допомогою аварійно-рятувального обладнання вогнеборці відчинили двері автомобіля Volkswagen LT та звільнили із салона зажатого понівеченими металевими конструкціями водія.

km.dsns.gov.ua

Внаслідок ДТП було врятовано двох постраждалих. Потерпілих у важкому стані було госпіталізовано до Ярмолинецької центральної районної лікарні.

Далі бійці ДСНС змили з проїжджої частини автодороги залишки пального і мастил, завдяки чому рух автотранспорту було відновлено.

Інформує Ярмолинецький районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалися люди. Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 квітня близько 20.00 години поблизу села Дем’янківці Дунаєвецького району. 19-річний місцевий житель на автомобілі «Фольксваген Кадді» допустив з’їзд у кювет, у результаті чого він та двоє його 20-річних пасажирок отримали тілесні ушкодження. У водія та однієї з пасажирок діагностували забої різних частин тіла, ще в однієї жінки — компресійний перелом хребта. Усіх трьох госпіталізували до Дунаєвецької центральної районної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне