Європейську зону відпочинку будують лісівники на Шепетівщині

Фото: https://kmlis.gov.ua/

Ліси на Хмельниччині – прекрасне місце для зеленого туризму, відпочинку, прогулянок. В області – чудові природні ресурси, багата флора та фауна, а також безліч популярних водойм навколо лісів.

Саме тому облаштування рекреаційних зон – питання, якому на Хмельниччині приділяють значну увагу. Наразі у нас 42 зони відпочинку та створюються нові об’єкти – повністю сучасні та за європейськими стандартами.

Попри те, що в країні триває повномасштабна війна, яку розпочали російські загарбники, ми, лісівники Хмельниччини, маємо працювати для народу в тилу. Нещодавно стартувало будівництво нового рекреаційного об’єкта на Шепетівщині. Він буде розміщений поруч із уже існуючою зоною відпочинку «Дубки», яку місцеві лісівники збудували ще 15 років тому в Кам’янківському лісництві. Насамперед пункти відпочинку облаштовують задля пожежної безпеки. Щоб люди, які відпочивають у лісі, могли концентруватися обабіч доріг, комфортно відпочивати і не засмічували ліс. Разом із тим, облаштування рекреаційних пунктів підвищує туристичну привабливість регіону.

Проектний план розробляли фахівці своєї справи, тож результат буде відповідного рівня. Як все виглядатиме, можете побачити в проекті у відео.

Одним словом, для комфортного відпочинку буде усе: вбиральні, альтанки, дитячий майданчик, тверде покриття, газон… На території також є вольєр, де можна помилуватися плямистими оленями та магазин «Лісовичок» з товарами власного виробництва.

Орієнтовно через 5 місяців будемо раді бачити Вас на оновленій, європейській локації. Разом святкуватимемо там Перемогу України!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне