Із петицією до президента звернувся житель Хмельницького з пропозицією своєї кандидатури на посаду голови ОДА

20
Фото: .depo.ua

На офіційному сайті президента України зареєстровано е-петицію із проханням підтримати кандидатуру хмельничанина на посаду очільника області.

Хмельничанин Олег Шимілін зареєстрував на сайті глави держави он-лайн петицію. В якій пропонує президенту Зеленському призначити його головою Хмельницької ОДА, передає Depo.Хмельницький.

“Під час пресмарафону ви заявили, що у вас проблеми з призначенням голів ОДА, що багато хто не хоче йти працювати. А зокрема у Хмельницьку область, через малу зарплату, або є представенками кланів. Чи мають корупційний підтекст. Тому я, Шимілін Олег Васильович офіційно заявляю, що хочу працювати головою Хмельницької ОДА. Оскільки ніхто більше з тих, кого вам пропонували, офіційно не виявив бажання запропонувати себе. Тому прощу розглянути і підтримати мою офіційну згоду і цю петицію”, – йдеться у зверненні.

Петицію зареєстровано 10 жовтня. На сьогоднішній день під нею є 4 із 25 тисяч необхідних підписів.

Нагадаємо, на п’ятій годині спілкування з медійниками під час пресмарафону президент України Володимир Зеленський згадав за Хмельниччину в контексті кадрового голоду. Він, зокрема, заявив, що дотепер на Хмельниччині немає очільника, бо кандидатів не влаштовує зарплата.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне