Ізяславські поліцейські спільно з острозькими колегами розкрили незаконне заволодіння транспортним засобом

Фото: hm.npu.gov.ua/

Працівники Ізяславського відділення поліції розслідують незаконне заволодіння скутером, яке на території району скоїв 17-річний житель сусідньої Рівненської області. Затримали зловмисника острозькі патрульні, після чого передали для проведення слідчих дій ізяславським колегам.  

Подія мала місце 15 грудня близько 12.00 години поблизу села Півнева Гора в Ізяславському районі. І 45-річний потерпілий, і 17-річний крадій приїхали з Острога на місцеве водосховище порибалити.

Молодик побачив залишений потерпілим без нагляду скутер та, не довго думаючи, сів на нього і поїхав до Острога. Там підхопив ще двох товаришів і усі втрьох поїхали кататися. 

Проте довго хлопці не поїздили — за порушення Правил дорожнього руху їх зупинили патрульні. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці побачили водійське посвідчення власника скутера, якого вони добре знали, бо чоловік живе по сусідству з місцевим відділком поліції. 

До речі, незважаючи на доволі юний вік, зловмисник вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності. Останнього разу — за незаконне заволодіння трактором.

За місцем скоєння злочину працівники Ізяславського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне