Кам`янчанин, котрий загасив цигарку об повіко підлітка, відбуватиме покарання

Фото: https://kma.court.gov.ua/

Житель Кам’янця-Подільського, котрий загасив цигарку об повіко підлітка, відбуватиме покарання у виді п’ятимісячного арешту.

У Кам’янці 57-річний місцевий мешканець разом із товаришем розпивали пиво. Поруч була компанія підлітків. Гучні розмови підлітків роздратували чоловіка. Він підійшов до одного з них і приклав недопалок до повіки хлопця. Цигарку чоловік тримав доти, доки хлопець не відштовхнув свого кривдника. Хоча сам чоловік в суді переконував, що нібито потрапив цигаркою в око підлітку випадково. Втім, у потерпілого діагностували дві опікові рани повіки, що є легкими тілесними ушкодженнями.

Міськрайонний суд визнав нападника винним у хуліганстві. Він пробуде під вартою 5 місяців. Вважаючи вирок занадто суворим, кам`янчанин разом зі своїм захисником оскаржили його в апеляційному порядку — просили замість арешту призначити громадські роботи. Проте вирок залишили без змін.

Хоча прокурор зазначав, в той день на терасі не відбувалося нічого, що могло би спровокувати чоловіка на хуліганські дії. Версію про нібито образу не підтвердили ні потерпілий, ні свідки, ні відео з камер спостереження магазину.

 Усі деталі – у сюжеті. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне